Djelatnosti naše tvrtke

Tvrtka facies izvodi sve građevniske i obrtničke radove te preuzimamo kompletno izvođenje svih radova do konačnog završetka projekta – „Ključ u ruke“.

Obiteljske kuće

Bilo da se radi o prizemnim kućama ili višekatnicama, naše dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da kažemo da smo stručnjaci u izgradnji obiteljskih kuća svih formata i izgleda. Mi ćemo se pobrinuti da Vaš budući dom bude izgrađen u skladu sa najnovijim svjetskim standardima. Vaše je samo da uživate u toplini Vašeg budućeg doma.

Stambeni objekti

Ukoliko pogledate naše reference shvatiti ćete da smo izgradili veliki broj stambenih objekata i zbog dokazanog kvaliteta svaki naredni stambeni objekat je rasprodat u najkraćem mogućem vremenu.

Industrijski objekti

Velika stručnost i konstantno edukovan kadar su nam donijeli povjerenje investitora i omogućili nam da izgradimo veliki broj industrijskih objekata. Bilo da se radi o industrijskim halama, specijaliziranim industrijskim kompleksima ili objektima druge industrijske namjene budite sigurni da smo pravi izbor za Vas. Naša djela govore više od riječi.

Poslovni objekti

Vaš poslovni objekat je ogledalo vaše tvrtke. Iz tog razloga potrebno je da isti bude funkcionalan i estetski dopadljiv. Preko 30 izgrađenih poslovnim objekata svih dimenzija nas čini Vašim prvim izborom. S obzirom da naše poslove radimo časno , kao što govori i naš slogan “Mi gradimo s obrazom” u velikom broju slučajeva naši klijenti su se vraćali nama iznova i iznova.

Prema pravilniku o licenciranju graditeljskih tvrtki koje je propisalo Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, tvrtka Facies d.o.o. od rujna 2011.godine dobila je suglasnost za skupinu E građevina i za izvođenje radova na toj skupini građevina na period od 5 godina, te od lipnja 2011. godine tvrtka Facies d.o.o. dobiva suglasnost za skupinu H, izvođenje pojedinih radova – H12 elektroinstalacijskih i komunikacijskih radova, na rok od 5 godina. Godine 2015. tvrtka Facies d.o.o. dobiva i suglasnost za skupinu D koja se izdaje na rok od 5 godina.